7.11.2014

girls/girls/boys

 

Eilen availin lasten kaihtimia ja herätin vahingossa koko talon reippaalla LUNTA-kiljaisulla. Piti hieraista silmiä ja katsoa uudelleen. Kyllä, lunta. Ohut, ohut kerros, mutta ihan oikeaa lunta se oli. Kaivettiin lapsille talvikenkiä esiin (vaikka nätisti ilmoitin, että ensilumi ei todennäköisesti jää maahan kuin vetenä, että kumpparit voisi olla jees) ja kaivettiin autoa lumen alta esiin. Heti ensitöikseen sekin ilmoitti, että hei, ulkona on vain 0.5 astetta lämmintä. Ja hyvä niin, koska meillä ei ollut edes talvirenkaita alla. Mutta kaikilla parka päällä, pipo päässä ja tumput kädessä. Ja perseenlämmittimet autossa täysillä.

 

Vaan niinpä tuo lumikin tuli ja meni. Vaan oli se vaan hyvä päivä - mä sain nukkua aamupäivällä, lapset olivat tosi kiltisti koko päivän ja mua melkein harmitti kun olin niin kotiinlähtöfiiliksillä yksi päivä. Opeteltiin Tytön kanssa korvakuulolta paria joulubiisiä pianolla, syötiin jätskiä, katseltiin lumisadetta ja Disney Channelin tv-ohjelmia, ja tehtiin tacoja. Haettiin Poika ja Mamma kotiin, syötiin tacoja kaikessa rauhassa joululaulujen raikaessa taustalla. Ruokapöytäkeskustelun aiheina tosin oli Glee, Cory Monteithin kuolema, huumeet, Phillip Seymor Hoffmanin kuolema, Robin Williamsin kuolema ja parsakaali. Mutta hyvä päivä silti oli.

 

Tänään lumi olikin sitten poissa. Onneksi lapset ovat olleet kultaisia - Poika vietiin tänään playdateille, ja vietettiin sitten Tytön kanssa kiva kotipäivä vaan jälleen pianolla leikkien ja sohvalla köllötellen. En oo ikinä ollut mikään kauhea läheisyyden ystävä, mutta pakko sanoo, että tossa sohvalla on kyllä kiva löhötä kasassa lasten kanssa. Ei sitä tajua, miten sieltä löytyy mukava asento, mutta aina löytyy ja siellä sitten epämääräisessä kasassa hörähdellään lastenohjelmille.

 

Kyllä mua vaan vähän harmitti kun tänään kävin Arningessa isoilla ostoksilla pelkässä hupparissa eikä ollut kylmä. Harmitti vielä enemmän kun äiskä lähetteli kuvia (ylempi kuva vasemmalla) meidän takapihalta Suomesta. Buu. Täällä on ensi viikolla taas kymmenen astetta plussaa. No, ainakaan mun ei tarvitse mennä vielä ostamaan niitä UGGeja talveksi. Jotain positiivista.

Kokkailtiin taas Mamman kanssa intialaista ruokaa, ja kerta kerralta toi itse kokkaus sujuu nopeammin ja nopeammin. Ainoa vaan, että tossa siivousosiossa Mamma liukenee paikalta kuin mun 500 kruunun Sensain naamanpesuaine purkistaan - ihan liian nopeasti ja pistää vaan vituttaan. No ei voi mitään...

   

Huomenna Nypis kutsuu!! Ihana nähdä tyttöjä ♥

5 kommenttia:

  1. Aivan mahtava tää sun blgi! Aina innolla ootan uutta postausta ja sit ku se tulee pitää päästä heti lukemaan! Itsekkin oon miettiny tälläsen "anonyymi" blogin aloittamista mutta en ole vielä päättänyt, inspiraatio ja idea tuli tästä sun blogista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos hurjasti! toivottavasti postaukset ei oo pettymyksiä :D

      Poista
  2. Täällä on vieläkin vähän lunta muttei tiellä koska sitä hemmetin suolaa on heitelty tiuhaan tahtiin. Sori rakas lapsi tiedän että kaipaat lunta ♡
    äiti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ehkä siellä on taas lunta kun tuun pyörähtään!

      Poista