21.8.2014

jesus christ

7:00am Herätys alkaa huutaa. Teen sekunnissa päätöksen siitä, ettei mun tarvitse näyttää tänään ihmiseltä ja käännän kylkeä.

7:20am Huokaisen ja dismissaan herätyksen neljännen torkun jälkeen. Väsyttää, mutta samalla ei väsytä. Kaihtimet auki, vessaan pesemään hampaat ja naama. Päälle heitän ekan käteen osuvan paidan ja höntsät. Sukatkin ois kivat, täällä on alkanut jo vetää. Pelkään vähän talvea.

7:30am Tassuttelen alakertaan, Poika on jo hereillä ja pelaa pleikkarilla. Sillä on oikeesti maksimissaan puoli tuntia pleikkariaikaa per päivä, mutta suljen silmäni sen pelailulta ja meen suoraan keittiöön. Tyhjennän tiskikoneen, katan pöydän neljälle aamupalaa varten.

7:43am Mamma laittaa mulle viestin, että nähdään alakerrassa kahdeksalta. Huokaisen ja meen takas yläkertaan heittämään vähän meikkiä naamaan. Oltiin eilen illalla sovittu pyykkitreffit klo 7:45, mutta ei väkisin. Syyttää vieläkin jet lagia.

8:02am Vihdoin pyykkäilemään. Käytiin vaan nopeasti läpi jotkut spesiaalipyykit, jotka tänään tuleva siivooja silittäisi ja niin edelleen. Heitän kasan Pappan kauluspaitoja nopeaan 30 minuutin ohjelmaan, koska siivooja tykkää kun ne on vähän kosteita??

8:17am Herätän Tytön, muu porukka Pappaa lukuunottamatta alkaa raahautua keittiöön. Poika kaataa puolet muroistaan pöydälle ja tappelee äitinsä kanssa liiallisesta hunajan käytöstä as always. Syön omat murot sulkien korvat kitinältä ja vituttaa kun unohdin ostaa eilen appelsiinimehua kaupasta.

8:25am Tyttö ei näytä olevan mailla eikä halmeilla, joten noudan sen yläkerrasta. Mietin, mitä bussiaamuista tulee kun lasten pitäis olla lähtövalmiita 7:35 kun nyt ei selvitä edes nyt arkiaamuista. Väännän nopean letin badhairday!Tytölle ja potkin sen alakertaan.

8:35am Tyttö ei haluakaan muroja, vaan alkaa vääntään itselleen jotain jogurttihöskää ja poistamaan kiviä kirsikoista. Meen kellariin laittamaan kauluspaitoja henkareihin, mutta en ehdi olla siellä kuin kymmenisen minuuttia ennen kuin Mamma huutaa, että missasivat bussin.

9:00am Tiputan äkäiset ja myöhässä olevat vanhemmat metroasemalle, ja kiitän ruotsalaisia siitä, että ne osaa oikeesti käyttää julkisia ja että meidän lähiön aamuruuhka on olematon. Oikeastaan en nähnyt kuin yhden auton koko matkalla.

9:04am Auto ilmoittaa, että nyt pitäisi saada lisää lasinpesunestettä ja voisi ehkä myös tankata. En jaksa ajatella kumpaakaan. Palaan kotiin, siivooja on tullut, Tyttö treenaa pianolla ja Poika pelaa pleikkaria. Linnoittaudun kellarin viileyteen laittamaan loputkin pyykit paikoilleen.

9:20am Ilmoitan Pojalle, että sen kaveri tulee kohta meille, ja se lopettaa pelaamisen. Painitaan hetki ja huomaan, että mun jalkapöytä on tosi kipeä ja oikeastaan käveleminenkin sattuu. Onneksi ovikello soi.

9:30am Futiskaverin äiti lähtee vihdoin ja viimein juorutuokion jälkeen. Pojat menee pihalle pelaamaan futista ja Tyttö kysyy, saako pelata pleikkaria. Annan luvan ja suuntaan itse keittiöön katsomaan mitä pitää tuoda kaupasta. Ilmotan samalla Tytölle, että lähdetään tasan kello kymmenen viemään sitä sen kaverille.

9:42am Vaihdan vähän ihmismäisemmät vaatteet päälle ja katson Tytön pelailua. Ilmoitan, että kohta lähdetään niin nyt pitäis lopettaa. Mitään ei tapahdu, joten selailen läpi Instagramin ja Facebookin.

9:50am "We're leaving in ten, now would be a great time to stop." "Okay."

10:05am Lähdetään vihdoin ja viimein, lukuisista kehoituksista huolimatta myöhässä. Heitän roskat astiaan ja noukin aamulehden matkaan mukaan.

10:17am Tytön parhaan kaverin talolla, juttelen hetken sen äidin kanssa logistiikka-asioista ja sanon moikat itse parhaalle kaverille. Lähden saman tien takaisin, koska pojat on siivoojan kanssa yksin kotona.

10:30am Kotona. Pojat pelaa pleikkaria, enkä jaksa muistuttaa, että päivän pleikka-ajat on käytetty, koska mulla ei ole aikaa keksiä niille tekemistä. Heitän vanhempien lakanat pesukoneeseen ja katson valmiiksi ainekset bologneseen. Leikkaan kaikki kasvikset valmiiksi, koska en tiiä kuinka paljon aikaa on illemmalla.

10:40am Kyselen pojilta, mitä lounaaksi. Kaveri ei osaa vastata, ja muistan äidin sanoneen, että perhe muutti Hollanista Ruotsiin vasta puoli vuotta sitten. Poika reippaasti ilmoittaa, että pitsaa, ja kaveri mutisee, että leipä on okei. Sanon, ettei käy. Poika ehdottaa lihapullia. Käy. Karkaan yläkertaan oman huoneen rauhaan ja katson yhden jakson tv-ohjelmaa.

11:37am Alakerrasta kuuluu ääniä. Pojat tekee leipiä. Muistutan, että piti syödä lihapullia. Kaveri näyttää vähän epämukavalta, joten Poika ilmoittaa, että ei, leipää. Muistan, että Poika on ihan törkeän empaattinen ja kohtelias, ja varmaan syö leipää siksi, että kaveri halusi. Kaveri kysyy Nutellaa. Tekee mieli nauraa, koska meillä ei tollasia epäterveyksiä oo. Poika laittaa omalle limpa-leivälleen kinkkua ja juustoa, kaveri voita ja sokeria. Naurattaa, koska hostmum varmaan järkyttyisi kuoliaaksi tollasesta lounaasta. Limpa maistuu muuten ihan samalle kuin jotkut pullapitkot Suomessa.

12:05pm Pojat suuntaa taas pleikkarin ääreen, siivoan niiden jäljet ja lämmitän itselleni eilistä pastaa ja makkarakastiketta. Viipaloin puoli kiloa mansikoita messiin, because I can.

12:24pm Käsken pojat pois pelaamasta ja muistutan, että Pojan pitää vaihtaa tennisvaatteet päälle. Pojat menee yläkertaan, itse istun odottelemaan kaverin äitiä.

12:37pm Ei näy eikä kuulu. Pojilla ei ole mitään tekemistä, joten ne juoksee ympäri alakertaa, koska fuck logic. Lähetän futiskaverin äidille viestiä, että you gonna pick your kid up or not.

12:49pm Se äiti tulee vihdoin ja viimein. Jee. Lähdetään Pojan kanssa melkein heti ajelemaan kohti shakkikaverin taloa.

1:07pm Shakkikaverin talolla, saatan Pojan sisään. Niiden perhe on Englannista, enkä varmaan ikinä totu siihen, että niiden äiti sanoo tervehdykseksi hihowareyou eikä jää odottamaan vastausta. Sanon cheers ja häpeän itteeni koko seuraavan viisiminuuttisen. Äiti lupaa antaa pojille jotain välipalaa ja kuskata molemmat tennikseen, ja mä lupaan kuskata shakkikaverin sieltä sitten kotiin.

1:29pm Kaupassa. En kehdannut ottaa ostoskärryjä, koska lista oli lyhyt, mutta nyt vituttaa. Kolme pakettia muroja, neljä maitotölkkiä, kaksi purkkia tomaattimurskaa, neljä sipulia, kuusi banaania, kolme limeä, kananmunakenno ja ruokakermapurkki on yllättävän vaikea mahduttaa koriin. Kassan setä ei osaa englantia ja sillä on joku ongelma mun limejen kanssa. Ilmoitan, että jag talar inte svenska, engleska? ja tää vaan jatkaa ruotsiksi. Tajuan, että se ihmettelee mitä mä lagaan siinä enkä laita korttia koneeseen. Samalla hetkellä se tajuaa, ettei se oo vielä piipannut mun muropaketteja. Setä hiljenee, piippaa muropaketit ja kaikki on taas hyvin.

2:00pm Puran kauppakassia ja ajattelen, että nyt otan vaan chillisti pari tuntia. Että kävisin suihkussa ja ehtisin pestä tukankin. Että ehtisin istua koneella ja katsella lisää tv-ohjelmia. Päätän samalla, että lähden hakemaan Tyttöä puoli kolme, että ehdin käydä tankkaamassa matkalla.

2:14pm Istun koneelle ja huokaisen. Se siitä chillailusta. Käyn läpi sosiaaliset mediat, luet parit blogit ja katson yhden youtubevideon. Heitän omat vaaleat pyykit koneeseen ja huokaisen taas, koska nyt mulla ei ole mitään päällepantavaa.

2:40pm Lähden hakemaan Tyttöä ja hylkään kaikki tankkausajatukset, siirtäen sen huomiseen. Tai ylihuomiseen. En tiiä vielä. Päälle menee lörttöshortit ja kalajastahuppari.

2:55pm Hävettää vaan vähän kun tassuttelen Tytön parhaan ystävän talon pihalle niissä kuteissa. Onneksi sen äiti on rentsi tyyppi. Tytöt tulevat ulos, paras ystävä tarjoaa mulle jotain suklaajuttuja, jotka ne olivat tehneet. Sanon no thanks, mutta jostain syystä joudun kuitenkin syömää yhden. Pretty rich on the cacao side, totean vähän happamasti, ja molemmat näyttää tyytyväisiltä, joten ehkä se oli sitten kehu. Sanotaan heipat ja lähdetään kotia kohti.

3:07pm Kerron Tytölle, missä sen tenniskamat on ja suuntaan kellariin. Laitan omat pyykit kuivumaan ja tummat koneeseen, ja toivon, että voisin vaan laittaa kaikki kuivausrumpuun, mutta ei. Tasan kaksi vaatekappaletta on kuivausrumpukelpoisia, joten huokaisun siivittämänä laitan nekin vaan suosiolla kuivumaan. Tyttö panikoi, koska en oo pessyt sen eilen käyttämää pinkkiä urheilupaitaa, joka on siis ainoa urheilupaita, joka sopii sen tennismailan ja -kenkien väreihin.

3:10pm Tyttö yrittää saada mut suostumaan siihen, että se laittaisi yhden sen vähän paremmista (ja ei-urheilupaidoista) pinkeistä paidoista päälle. Sanon ei, ja ilmoitan, että se voi kyllä käydä kaivamassa sen pinkin likasen pyykin korista jos tahtoo.

3:12pm Tyttö ilmoittaa, että tarvii valkosen topin alle. Kerron, että just eilen pesin. Tyttö sanoo, että joo, mutta käytin sitä eilen. Huokasen, että laita musta. Tyttö sanoo, ettei sovi kenkien ja mailan väreihin. Käsken ostaa lisää valkoisia toppeja ja palaan takaisin omaan huoneeseen vaihtamaan vaatteita, koska ulkona olikin kylmä.

3:29pm Katsotaan tenniskamat valmiiksi ja samalla kiroan tätä säätä. Mulla on tähän mennessä ollut päällä höntsät ja t-paita ja niiden kanssa ohut takki, tai höntsät ja pitkähihainen, tai shortit ja huppari, ja näillä on ollut vuorotellen kuuma ja kylmä. Ensin paistaa aurinko ja on kuuma, sitten sataa vettä ja tuulee kylmästi. Mitä mun pitäisi tehdä. Ärsyttää.

3:33pm Sovitaan, että lähdetään vasta 3:45, koska oltiin eilen liian aikaisin kun lähdettiin 3:35. Tekisi mieli vaihtaa lakanat omasta sängystä, mutta tiiän, että huomenna vaihdan lasten lakanat, joten päätän pestä omat sitten niiden kanssa.

3:40pm Huudan Tytölle vahingossa suomeksi, että voitais pikkuhiljaa alkaa tekee lähtöä. Se nauraa eikä halua lähteä vielä, ja mua väsyttää.

3:47pm Starttaan auton ja ajellaan tennishallille. Matkalla puheenaiheina muun muassa se, kuinka biiseissä ei enää lauleta, Lana del Rey, pyykki, dinner, tän meidän lähiön keskuskatu ja sen kapeus sekä tyhmät bussikuskit. Saavutaan pihalle samaan aikaan kun shakkikaverin äiti ja pojat.

3:58pm Yritän saada Pojalle tenniskenkiä jalkaan. Käy ilmi, ettei se saanutkaan välipalaa shakkikaverin luona ja on siksi kiukkuinen. Huokaisen, koska mulla ei ole kuin 500 kruunun seteli. Etsin Tytön ja annan sen sille, että ostaa välipalaa tennishallin kahviosta tauolla. Poika suuttuu mulle, koska en luota rahoja tai välipalan ostamista sille eli ysiveelle herkkuperseelle.

4:09pm Ajelen yksin kotia kohti. Radiosta tulee Gotyen Somebody That I Used Know ja itken viimeset kilometrit kotiin. Peruutan auton meidän minimaalisista porteista sisään turhautuneena kyynelet silmässä ja ihmettelen, kuinka hyvä oon siinä nykyään kun aiemmin joutui vääntämään vähän enemmän kuin alle kymmenen sekuntia.

4:21pm Kuuntelen biisiä niin kauan kun ei enää itketä. Oon todennut, että täällä ei voi jäädä hautomaan paskoja juttuja ja kiukutella sitten muille olettaen et ne ymmärtää niinku kotona voi. Tekstaan Mammalle, että kaikki ookoo, ja nauran, koska ironia. Sit itken vähän lisää.

4:40pm Meen laittaan mun tummat pyykit (kirjotin melkein pimeet pyykit, koska dark clothes) kuivumaan ja tunnustelen samalla vaaleita. Ei oo vielä kuivia. Pistän parit vaatteet, jotka Tyttö haluaa huomiseksi, koneen viereen, etten unohda.

5:00pm Aloitan bolognesen kanssa. Tajuun, että siivooja on lähtenyt jossain vaiheessa ja että koko ykkösjääkaappi haisee nyt sipulilta. Googletan sipulin haju pois jääkaapista ja saan 825 tuhatta tulosta.

5:02pm Laitan märän sanomalehden jääkaappiin ja ajattelen, että pitäisi värjätä ja leikata tukka. Tajuun myös, ettei siivooja siivonnut mun huonetta. Oon vähän surullinen, koska imuri on painava ja kaksi kerrosta alempana. Ei sillä, että mun huone olisi sotkunen. Enhän mä ehdi viettää siellä edes aikaa.

5:10pm Totean, että meillä ei oo tarpeeksi isoa pannua mun 800g lihasatsille. Heitän tyynesti osan pois ja katan pöydän siinä odotellessa. Niin siis päivällinen syödään kello seitsemän jälkeen. Mutta think ahead ja niin edelleen.

5:15pm Otan esiin valkkarin kastiketta varten ja tekisi mieli ottaa itsekin huikat. Sitten kaadan sen pannulle ja oon aika varma, että humallun pelkästä aromista.

5:30pm Bolognese hautuu ja muistan, että Poika halusi lihapullia. Lämmitän yhden mun eilisen epäonnistuneista lihapullista, koska oon paranoidi vaikka noi lapset syökin kaiken tarjottavan. Ei maistu millekään ja oon vaan vähän pettynyt, koska vihaan kokkaamista muutenkin. Lohduttaudun sillä ajatuksella, että näiden entinen auppari ei osannut edes keittää pastaa kun se tuli näille.

5:40pm Mietin, pitäisikö käydä suihkussa. Päätän kuitenkin mennä lenkille vielä illalla ja jättää suihkun yömyöhälle. Sitä paitsi, en halua uhrata mun kallisarvoista me-timee suihkuiluun. Lojun hetken sängyssä enkä mieti yhtään mitään.

5:45pm Maistan soosia ja yllätyn siitä, kuinka se maistuu ihan hyvälle. Heitän lihaliemen joukkoon ja jätän sen hautumaan. Mamma laittaa viestiä ja pyytää hakemaan sen illalla metroasemalta. Tekstaan takaisin, että no problem vaikka oikeasti vituttaa, koska päivä venähtää yli 12-tuntiseksi.

5:48pm Mahassa tuntuu ikävältä ja mietin, johtuuko se viime päivien huonosta ruokailurytmistä vai soosin valkkarista. Väsyttää ja jalka on kipee. Niskat kans.

6:17pm Haistan jääkaappia enkä voi uskoa, että sanomalehtijuttu oikeesti toimi. Maustan bolognesen ja oon taas yllättynyt, koska se maistuu oikeasti ihan hyvälle enkä oo ees laittanut kermaa vielä.

6:20pm Viikkaan lasten kuivat vaatteet ja kannan ne niiden huoneisiin. Pojan pöydällä on vielä toissapäivänkin puhtaat pyykit, ja Tytön sängyllä on järkyttävä kaaos enkä tiiä onko ne puhtaita vai likasia. Huokaisu.

6:40pm Heitän vielä kerman kastikkeeseen ja sammutan levyn. Suunnaksi tennishalli.

7:00pm Oon just enkä melkein ajoissa, ja lapset on just lopettelemassa. Patistan penskat vaihtamaan ulkokengät ja kerron loppuillan suunnitelmista. Koko matka shakkikaverin talolle puhutaan siitä, kuinka yksi vanhempi kaveri oli huijannut eikä kukaan viitsinyt bustata sitä opettajalle. Muistutan, että tennisvaatteet pitää sit heti heittää mulle, että ehdin pestä ne huomiseksi.

7:16pm Ollaan matkalla metroasemalle hakemaan lasten äitiä ja tapellaan siitä, voidaanko syödä dinner vasta 8:30pm. Sanon ei käy ja kerron, että eilenkin syötiin jo puoli kasilta. Tyttö väittää, että ei todellakaan syöty. Käydään asiaa läpi niin kauan kunnes Mamma nousee kyytiin.

7:32pm Selitän jääkaapista löytyneen, märän sanomalehden tarkoituksen.

7:46pm Poika ja kotiin tullut Pappa lähtevät lähikauppaan, Tyttö ja Mamma menevät suihkuun. Mulla on kauhee nälkä ja mun bolognese on oikeesti hyvää. Haluun syödä. Pitäisi heittää lasten tennisvaatteet koneeseen, mutta kumpikin unohti antaa ne mulle.

7:50pm Saan tietää, että Mammalla on stressiä ja että mä oon vastuussa koko illan. Hienoa. Saan myös tietää, että tennisleiriä kestääkin torstaihin eikä keskiviikkoon asti.

8:00pm Pasta melkein valmista ja Pojan uudet hokkarit oli ICAn postissa, joten sovittelevat niitä isän kanssa. Pappa dissaa samalla mun jääkiekkotietämystä ja voi kunpa se ois nähnyt mun viimesimpien MM-kisojen aikana.

8:10pm Syödään, Poika hokkarit jalassa. Pappa mulkoilee täysjyväpastaa ja alkaa keittää omaansa. Muut kehuu mun bolognesea, Tyttö antaa sille 9,75/10 ja Poika 6/10, koska tomaatti. Eilen mun letut sai 8/10, Pojalta 10/10. Ihan kätevä systeemi. Jutellaan samalla ihan meidän viereen avautuvasta kuntosalista, jonka jäsenyys on 149 kruunua kuukaudessa ja joka on auki 247.

8:37pm Excuusaan itteni ruokapöydästä hetkeksi ja kipitän yläkertaan koneelle. Rekisteröin itteni salille ja huokaisen raskaasti, koska niiden ID-card pitää hakea keskustasta ja sitä varten otetaan valokuvat ja sormenjäljet. Eli pitää olla ihmisen näkönen arkipäivänä. Ei jeesus.

8:49pm Siivoon dinnerin jäljet pöydästä ja muutenkin koko keittiön. En laita tiskikonetta päälle, koska Pappa vetää aina jotain yöpalaa. Samalla lupaan pyhästi laittaa lasten tenniskamat koneeseen heti aamulla, jotta ne on kuivat kolmeen mennessä, koska nyt ei vaan jaksa.

8:55pm Yritän saada vieläkin tomaatista kastikkeessa valittavaa Pojan pesemään hampaitaan ja laittamaan puhtaat vaatteet kaappiin. Ei onnistu. Siirryn Tytön huoneeseen sitä tökkimään. Vaatteet ei mee kaappiin, mutta sekasorto sängyltä siirtyy lattialle ja neiti pesemään hampaitaan. Annan valvomisaikaa puoli kymmeneen asti.

9:05pm Poika pesee vihdoin ja viimein hampaitaan. Alennun laittamaan puhtaat vaatteet kaappiin ja hymyilen kaapin sisäovessa olevalle whiteboardille, johon kirjoitin NO WHINING TODAY PLEASE ♥ vaikka kuinka monta viikkoa sitten ja ihmettelen, miten Poika ei ole pyyhkinyt sitä pois. Vähän iloisempana patistan sen sänkyyn, laitan verhon alas ja yövalon päälle. Poika kysyy teenkö töitä viikonloppuna. Sanon, että en. Poika sanoo, että harmi, olisi halunnut pelata lätkää mun kanssa. Sanon, että voin kyllä pelata vaikken ookkaan töissä. Poika halaa mua. Goodnight #1. Oon niin ilonen, että se tykkää musta, koska Mamma kertoi mulle ajat sitten, että entisellä aupparilla meni puoli vuotta ennen kuin Poika lopetti sille kiukuttelun. Mulle se ei oo vielä samanlailla kiukutellutkaan.

9:15pm Elättelen yhä ajatusta kivasta hölkkälenkistä. Ulkona tuulee niin kovaa, että mun auki oleva ikkunalasi meinaa lentää hevonhelvettiin. Oon ilonen, koska mun mielestä kesä vois jo mennä pois. Lasken 15 päivää KHL:n uuteen kauteen ja 50 päivää NHL:n vastaavaan. Pelkään LA Kingsin ja Minnesota Wildin ystävänä jo etukäteen tulevaa kautta New York Rangers -fanien taloudessa.

9:27pm Käyn Tytön ovella muistuttamassa lähestyvästä nukkumaanmenoajasta. Goodnight #2. Haen loputkin omat pyykit alhaalta ja laitan paikoilleen. Kirjotan lapulle, että pitää ostaa joku kiva pikkukynäpurkki meikeille ja joku pyykkikorisysteemi likaselle pyykille. Saan luvan vinguttaa Mamman visaa näihin ostoksiin. Se myös muistuttaa, että mun pitäis ostaa uusi yöpöytä itelleni, koska entinen auppari on kaatanut ties mitä kynsilakkoja nykysen pinnalle. Mun lakanoissakin on kynsilakkaa, ja sanon, ettei oikeesti tarvi.

9:33pm Käydään läpi huomisen suunnitelma. Tyttö saa kaverin koko päiväksi ja huokasen taas, koska tän kaverin yksinhuoltajaisä on vähintäänkin kierolla huumorintajulla varustettu, yks iso flirtti. Poika lähtee aamulla futiskaverin luokse, josta se pitää hakea lounaan jälkeen. Sitten myös shakkikaveri tulee meille ja huokasen taas, koska tiiän jo nyt, että tullaan tappelemaan pleikkariajasta. Ne on puhunut kaks päivää tasan yhdestä autopelistä, jonka toin Pojalle, ja tiiän, että Poika haluaa pelata sitä just shakkikaverin kanssa. Onneksi saan kuulla, että mä heitän penskat tennikseen ja shakkikaverin äiti tuo meidän penskat sitten meille, ja siihen mennessä meidän äiti on jo kotona, eli mä pääsen tennikseen viennin jälkeen vapaalle. Huokaisen taas, tällä kertaa tosin helpotukssta.

9:52pm Lähden lenkille ja vedän ilosena takin päälle. Muistutan itelleni, että mulla ei oo talvitakkia ja että sellanen pitää ostaa kohta. Näin Pojan vaeltavan vanhempien makkariin, joten syöksyn mahdollisimman äkkiä ulos.

10:20pm Kalliolla on kaunista. Synkkää, mutta kaunista. Oon onnellinen siitä, että saan asua täällä. Merituuli puhaltaa niin napakasti, että Eppu Normaalin selkää kylmästi kutittava tuuli jää räikeästi kakkoseksi. Tekee mieli nauraa, koska rakastan tätä paikkaa enkä oo ikinä ollut näin onnellinen. Eikä edes sada, mutta astun silti sammakon päälle.

10:53pm Huomaan kotiovella, että Endomondo on lopettanut trackingin parin ekan kilsan jälkeen. No, ihan sama. Suihkun kautta sänkyyn, herätys huomiseksi seitsemältä ja ei muuta kuin sama rumba uudelleen.

Sellanen tiistai. Rispektit kaikille äideille. Varsinkin jos lapsia on enemmän kuin kaks. Mulla on ihan yksinhuoltajaäitiolo nyt kun tää arki onkin kokonaan mun harteilla. En tiiä mihin keveyteen olin tuudittautuna tän parin viime kuun aikana, mutta huh huh. Onneksi penskat menee kouluun ensi viikolla, ja Tyttö on sitä mieltä, että ne on nyt tarpeeksi isoja menemään ihan itse bussilla. "You get to sleep in, I know you'd like to", oli saatesanat ja olin kyllä ilonen, että noi on huomioinu mun vaativat unitarpeet.

En valita, mutta mihin tää aika oikeesti katoaa! Tääkin päivä on kadonnut jo nyt ihan alta ja vielä on hitosti tekemistä ja alle vartin päästä mun pitääkin jo juosta kuskaamaan lapset paikasta A paikkaan B.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti