11.7.2015

lomalla viimeinkin

Vai että lomalla.

Perjantaina oli aamuherätys siinä kuuden aikaan. Mun oli tarkoitus mennä nukkumaan hyvissä ajoin, mutta joskus alkuyöstä havahduin laittamaan herätystä kännykkään ja jumiuduinkin facetimeilemään S:n kanssa... No, pääsin kuin pääsinkin hereillä ajoissa. Aamuohjelmaan kuului yleistä stressailua, sekä äidin että tyttären rauhoittelua, pakkauslistojen tsekkailua, jännittyneet aamupalat, vähän lisää stressailua. Lopulta päästiin liikenteeseen 7:20, Tytön mukaan "liian myöhässä". Yritin siinä sitten selittää, että jos boarding alkaa 9:20 niin kyllä tää 7:20 on ihan okei aika lähteä.

Arlandaan ajoin aika väsynein silmin vakionopeudensäädin päällä ja radio Bandit Rockilla. Takapenkillä Tyttö jatkoi uniaan ja Mammakin etupenkillä räpelsi puhelimen kanssa puolet reissusta. Jossain vaiheessa se havahtui radioon naureskellen, että mitä me ees kuunnellaan, onko tämä jotain suomalaista rokkia, haha lol. Olin niin väsynyt ja vähän ärsyyntynytkin aamun häsläyksestä, että murahdin vaan, että on kuules iha judas priestiä nyt siellä soimassa. Mamma vaihtoi Rix FMlle. Huoh.

Kentällä oli noin viisi miljoona muutakin lähdössä terminaali vitosesta, siellä sitten torvet soi ja kaikki odotteli väliaikaisparkkia. Päästiin aika nopeasti parkkiin, jeesasin laukut ulos ja kärrylle, halasin heipat ja lähdin kaasuttelemaan takaisin kohti Tukholmaa. Paluumatka sujui aika rattoisasti ja päätin poiketa puolivälissä pois E4-tieltä ja ajella pienempiä teitä kotiin.

Pappa ja Poika nukkuivat vielä kun tulin takaisin puoli yhdeksän aikaan, joten kaikessa rauhassa painelin itsekin takaisin nukkumaan. Joskus puoli kymmenen tienoilla Pappa tuli sitten huutelemaan, että heitänkö sen asemalle kun sillä jäi fillari eilen sinne. Joojoo. Kävin herättelemässä Pojan ja heitin sitten faijan asemalle. Katoin Pojalle aamupalatarpeet ruokapöytään, kävin herättämässä sen ja sitten tehtiin omia juttuja lounaaseen asti. Syötiin lounas, jatkettiin omien juttujen parissa ja sitten syötiin dinneriksi nugetteja. Pelailtiin sitten vähän korttipelejä kunnes Pappa tuli takaisin duunista ja jäbät viettivät sitten iltaa keskenään. Thank God.

Tänään nukuin pitkään. Katselin Paranormanin sängyssä. Kävin lenkillä. Kävin piiiiitkällä suihkussa. Kävin kaupassa hakemassa mässyä. Nyt ajattelin leiriytyä The Fostersin pariin sänkyyn. Kyllähän sitä piti keittiö siivota kun se on vaan niin käsittämättömän vaikeaa putsata omien sotkujen jälkeen... Niin ja paras oli kun lenkiltä tullessa Pappa kertoi, että he ovat vuokranneet huvilan muutaman tunnin venereissun päässä olevalta saarelta, että voinko ajaa heidät huomenna satamaan. Sanoin, että totta kai! Tähän Pappa sitten, että huvilalla on useampi makkari, että jos haluat tulla mukaan niin tule ihmeessä! Olin, että joo moro lols, mutta kohteliaasti sanoin, että okei, minäpä mietin. Ajattelin keksiä jonkun hienon tekosyyn, että joku kaveri on kaupungissa ensi viikon, koska en missään nimessä halua paljastaa, että mulla on maanantaista perjantaihin joka päivä treffit HBO Nordicin ja The Affairin kanssa.

Viisi viikkoa. Oi joi. Aurinkolasiemoji nyt tähän näin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti